«Порівняв би Реброва з Серхіо Агуеро»: Довбик назвав нападника, який вражає його своєю грою

Переглядів 1060
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Порівняв би Реброва з Серхіо Агуеро»: Довбик назвав нападника, який вражає його своєю грою
Артем Довбик. Фото: Google
Найкращий бомбардир української Прем'єр-ліги в сезоні 2022/23 років, форвард Дніпра-1 Артем Довбик розповів стиль якого нападника, окрім свого власного, йому імпонує.

Є на кого рівнятися, є чого прагнути. Нападник національної збірної України Артем Довбик зізнався,  що радий тому, що зумів забити більше, ніж головний тренер збірної Сергій Ребров, якого форвард Дніпра-1 порівняв із Серхіо Агуеро.

«Знаю, що Ребров максимум 22 голи забивав. Не пам'ятаю його кар'єру до Динамо. Пам'ятаю за збірну, мабуть, коли на Чемпіонаті світу 2006-го забив гол.

Порівняв би Сергія Реброва з Агуеро», – сказав Довбик.

На рахунок же форвардів сьогодення, за кар'єрою яких Довбик спостерігає,  форвард Дніпра-1 виокремив екс-короля мадридського Реалу, француза Каріма Бензема.

«Бензема зараз заробляти поїхав. Вболіваю за Реал, щоправда, цього року пролетіли так», – сказав Довбик у коментарі ютуб-каналу ВЗБІРНА.

  • 25-річний Довбик перейшов у Дніпро-1 з датського Мідтьюлланда за 450 тисяч євро у серпні 2020 року і провів за дніпровську команду 84 матчі, в яких забив 53 голи та зробив 14 результативних передач;
  • У сезоні 2022/2023 років Артем зіграв за Дніпро-1 39 матчів у всіх турнірах: забив 29 голів та зробив дев'ять результативних передач;
  • Футболіст офіційно продовжив контракт із Дніпром-1 до червня 2025 року.