Порту та клуби з чотирьох топових чемпіонатів: Циганков користується попитом у Європі

Переглядів 391
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Порту та клуби з чотирьох топових чемпіонатів: Циганков користується попитом у Європі
Віктор Циганков. Фото: Динамо
Лідер київського Динамо Віктор Циганков не перейде в бельгійський Андерлехт як вільний агент або ж за мінімальні гроші. В українця є інші варіанти продовження кар'єри.

Сьогодні з'явилася інформація, що Андерлехт розраховує підписати Циганкова влітку як вільного агента чи взимку, але за мінімальні гроші. Але цю новину спростовує журналіст Ендрю Тодос.

«Інтерес до Віктора не маленький. У тому числі від клубів з Іспанії, Англії, Італії та Франції. Так, це не клуби, які претендують на чемпіонство, але й не Андерлехт із ПСВ. Андерлехту можливий і цікавий Циганков, але точно не навпаки».

Також журналіст сумнівається, що бельгійський клуб зможе потягнути зарплату українця.

«Чи зможете ви повірити в те, що Андерлехт зможе платити Віктору зарплату навіть київського рівня (близько двох млн євро на рік)? Дуже дуже сумнівно», – написав Тодос у своєму телеграм-каналі.

Водночас португальський журналіст Бруно Андраде повідомляє, що Циганковим цікавиться Порту, але поки що без конкретики. про це він написав у себе на Twitter.

Вінгер Динамо цього сезону провів 23 матчі, забив дев'ять голів і зробив шість асистів.

Контракт гравця з Динамо діє до 30 червня 2023 року. Авторитетний портал Transfrmarkt оцінює 25-річного Циганкова у 22 мільйони євро.