«Постараємося знайти способи підсилити команду»: Артета після матчу з Вест Хемом відповів на запитання про Мудрика

Переглядів 757
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Постараємося знайти способи підсилити команду»: Артета після матчу з Вест Хемом відповів на запитання про Мудрика
Михайло Мудрик. Фото: ФК Шахтар
Головний тренер лондонського Арсеналу Мікель Артета прокоментував інтерес до вінгера донецького Шахтаря Михайла Мудрика. «Каноніри» планують оформити трансфер українця в січні.

Вчора з'явилася інформація, що Арсенал зробив офіційну заявку на вінгера Шахтаря Михайла Мудрика, і Мікель Артета висловився з цього приводу після перемоги «канонірів» над Вест Хемом (3:1).

«Ви знаєте, що я ніколи не говорю про гравців, яких немає з нами. Я розумію, що ви повинні поставити мені запитання. Ми намагатимемося знайти способи посилити команду, якщо знайдемо потрібних гравців, і це те, що я можу сказати».

Відповідаючи на запитання про публікацію Мудрика в соціальних мережах, в якій показано, що він дивиться гру, Артета додав: «В Англії добре те, що не так багато інших матчів в інших країнах на Різдво, тому ми сподіваємось, що багато людей дивилися нашу гру, і ми подарували їм гарну виставу».

Арсенал після перемоги над Вест Хемом з 40 очками в активі лідирує в турнірній таблиці чемпіонату Англії.

Нинішнього сезону у всіх матчах за Шахтар Мудрик провів 18 матчів, забив десять голів і віддав вісім результативних передач.

Контракт 21-річного вінгера з Шахтарем розрахований до 31 грудня 2026 року. Портал Transfermarkt оцінює футболіста у 40 мільйонів євро.