«Поставимо крапку»: Циганик остаточно висловився про майбутнє Луческу у Динамо та спрогнозував переможця УПЛ

Переглядів 6291
Артем Жилінський Артем Жилінський
5 голосів
«Поставимо крапку»: Циганик остаточно висловився про майбутнє Луческу у Динамо та спрогнозував переможця УПЛ
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо Київ
Відомий український журналіст та коментатор спрогнозував подальшу долю румунського наставника київського Динамо Мірчі Луческу у столичному клубі.

Ігор Циганик запевнив, що звільняти Луческу ніхто не збирається до того моменту, поки Динамо не втратить шанси на чемпіонство в УПЛ.  

«Не буде ніхто звільняти Луческу, поки в Динамо будуть шанси виграти чемпіонат. Поставимо крапку – і все, більше до цього не повертаємося. Поки «Динамо» буде боротися за чемпіонство Луческу допрацює до кінця сезону».

Журналіст повідомив, що гравці столичного клубу задоволені спеціалістом і їх все цілком влаштовує.

«Ніяких умов про те, що якщо він не проходить кудись, не було. Я зсередини спілкувався з командою, то вони в принципі кажуть про те, що Луческу дуже інтегрований у процес. Він на кожному тренуванні, сам веде тренування, уважно за всім стежить. Тому я вірю, що Динамо зможе боротися за чемпіонство цього сезону і боротися до кінця», — заявив Циганик у програмі «Циганик Live»

  • Динамо у цьому сезоні УПЛ зіграло три матчі. На даний момент столична команда має в своєму активі шість очок і посідає десяте місце в чемпіонаті України.
  • У вересні в українській Прем'єр-лізі підопічні Мірчі Луческу зіграють з полтавською Ворсклою (18.09), черкаським ЛНЗ (23.09) та Олександрією (30.09).
  • В рамках 1/8 фіналу Кубку України динамівці зустрінуться в столичному дербі з Оболонню.