«Потім перейшов до Металіста, де розвивався»: ексхавбек Динамо зізнався, чому не заграв у столичному клубі

Переглядів 698
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
«Потім перейшов до Металіста, де розвивався»: ексхавбек Динамо зізнався, чому не заграв у столичному клубі
Денис Олійник. Фото: Ютуб-канал ЛНЗ
Півзахисник ЛНЗ Денис Олійник розповів, чому у свій час не зміг заграти у складі київського Динамо та висловився щодо свого ставлення до столичного клубу.

У суботу, 23 вересня, ЛНЗ на своєму полі зіграє проти Динамо в матчі восьмого туру УПЛ.

Перед цим поєдинком хавбек черкаської команди Денис Олійник розповів про те, чому він так і не зміг закріпитися у першій команді киян.

«Я пройшов усі ступені динамівської системи: Академію, Динамо-3, Динамо-2 та основна команда. Цей клуб в моєму серці, там я став футболістом, завжди переживаю за результати цієї команди, оскільки у структурі цього клубу я провів 8 років.

Десь трохи не вистачило, щоб закріпитися в основній команді, але тоді інший час був, тоді молодим не так довіряли, як зараз».

Окрім цього, півзахисник поділився своїм ставленням до Динамо.

«Той період завжди згадую із теплом, вдячний клубу, бо провів там хороший час. Потім я перейшов до Металіста, де також розвивався, але завдяки Динамо я відбувся, як футболіст», – сказав Олійник для пресслужби УПЛ.

  • Нагадаємо, що Динамо півзахисник залишив у 2009 році, перейшовши до Металіста. У 2011-му його купив Дніпро, а у 2014 році Олійник переїхав до Європи, де пограв за Вітесс (2014-2016) та Дармштадт (2016-2017).
  • Всього у Динамо в першій команді у 2008 році він зіграв п'ять матчів, забив два голи та віддав одну результативну передачу.
  • Футболістом ЛНЗ Денис став влітку цього року, перейшовши із Ворскли. Його контракт розрахований до літа 2024 року.
  • В нинішньому сезоні Олійник зіграв сім матчів в усіх турнірах.
  • Поєдинок з Динамо розпочнеться о 13:00.