«Потрібен хтось типажу Ваната та Русина»: коментатор оцінив доцільність трансферу Довбика до Жирони

Переглядів 1671
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Потрібен хтось типажу Ваната та Русина»: коментатор оцінив доцільність трансферу Довбика до Жирони
Вадим Скічко. Фото: Google
Коментатор MEGOGO Вадим Скічко скептично оцінив перспективи переїхати до Європи найкращого бомбардира української Прем'єр-ліги, форварда Дніпра-1 Артема Довбика.

Вадим Скічко вважає, що переїзд Артема Довбика до клубу іспанської Ла Ліги Жирони, де вже виступає інший українець Віктор Циганков, є малоймовірним. Аргументи коментатора наступні:

«Через новий контакт Артема з Дніпром-1 трансфер до Жирони малоймовірний. Також зверніть увагу, що Довбик та Кастельянос різні за стилістикою. Жироні зараз необхідний швидкий і необов'язково високий нападник, якийсь антипод Стуані. Якщо вже говорити про українських форвардів, то хтось на зразок Русина чи Ваната.

Кошти в клубі є, проте треба розуміти підхід каталонців до футбольного господарства. Згадайте, що трансфер Циганкова був одним із найдорожчих в історії клубу. Усього п'ять мільйонів євро! Тобто Жирона грошима не розкидається, а діє гнучко», – сказав Скічко в інтерв'ю FanDay.net.

  • 25-річний Довбик перейшов у Дніпро-1 з датського Мідтьюлланда за 450 тисяч євро у серпні 2020 року і провів за дніпровську команду 84 матчі, в яких забив 53 голи та зробив 14 результативних передач;
  • У сезоні 2022/2023 років Артем зіграв за Дніпро-1 39 матчів у всіх турнірах: забив 29 голів та зробив дев'ять результативних передач;
  • Футболіст офіційно продовжив контракт із Дніпром-1 до червня 2025 року.