«Потрібно допомагати країні, а потім відпочивати»: Трубін висловився про насичений графік матчів у збірних

Переглядів 374
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Потрібно допомагати країні, а потім відпочивати»: Трубін висловився про насичений графік матчів у збірних
Анатолій Трубін. Фото: УАФ
Голкіпер донецького Шахтаря та національної команди України Анатолій Трубін вчора провів на полі весь матч проти шотландців, а потім вирушив до молодіжки. Воротар поділився думками про насичений графік поєдинків.

Наставник збірної України Олександр Петраков вирішив після вчорашньої гри з командою Шотландії повернути 21-ріного Трубіна до складу молодіжки, щоб він допоміг у стикових матчах кваліфікації Євро-2023 (U-21). 

Нагадаємо, що Трубін провів на полі весь матч, але сам воротар запевняє, що не втомився і готовий грати за свою країну.

«Мало часу на відпочинок? Коли граєш за свою країну, то немає такого, як відпочинок, втомився чи не втомився. Потрібно працювати, допомагати країні, перемагати. А потім вже будемо відпочивати», — сказав Трубін в інтерв’ю youtube-каналу ВЗБІРНА.  

Нагадаємо, що 23-27 вересня молодіжні команди України та Словаччини команди двічі зіграють між собою, аби визначити володаря однієї з чотирьох вакантних путівок на молодіжний чемпіонат Європи. 

Перший матч проти словаків підопічні Ротаня проведуть у Жиліні (19.00). Гра-відповідь буде зіграна у Бельсько-Бялій (Польща) на Муніципальному стадіоні (18.30).

Раніше ми повідомляли, що дебютний виклик у збірну України отримав представник Дніпра-1.

X