«Потрібно, щоб судили за правилами, а не як їм завгодно»: ван Леувен висунув претензії арбітрам після поразки від Кривбасу

Переглядів 655
автор Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Потрібно, щоб судили за правилами, а не як їм завгодно»: ван Леувен висунув претензії арбітрам після поразки від Кривбасу
Патрік ван Леувен. Фото: ФК Зоря
Головний тренер луганської Зорі Патрік ван Леувен оцінив суддівство у матчі 20-го туру української Прем'єр-ліги проти криворізького Кривбасу (0:1).

Головний тренер луганської команди Патрік ван Леувен підбив підсумок минулої зустрічі на післяматчевій пресконференції.

«Вони, напевно, були кращими за нас, тому що змогли реалізувати один свій момент. Але суперник це зробив, а ми, на жаль, ні. Недостатньо показали наші якості, які ми маємо. Ми не забили, а це означає, що вони добре зіграли», – сказав Ван Леувен.

Наставник також поскаржився на дії бригади арбітрів на чолі з Миколою Балакіним.

«Чесно кажучи, є такі правила, які рефері не виконують. Суперник часто тягнув час, і реакції на ці дії від суддів не було. Я повинен був це сказати, щоб вони провели роботу над помилками, щоб судили за правилами, а не коли і як їм завгодно», – заявив Ван Леувен.

Зоря під керівництвом ван Леувена провела 20 матчів, набрала 40 очок і посідає третє місце у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.