Потрійні преміальні не допомогли Вересу перемогти на «Авангарді»: Таллес вийшов у лідери бомбардирів УПЛ

Переглядів 2748
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
Потрійні преміальні не допомогли Вересу перемогти на «Авангарді»: Таллес вийшов у лідери бомбардирів УПЛ
Верес проти Руху. Фото: УАФ
У матчі п'ятого туру української Прем'єр-ліги рівненським Вересом на відреконструйованому стадіоні «Авангард» зіграв зі львівським Рухом у нічию з рахунком 2:2.
  • Верес та Рух зіграли три матчі між собою. Вперше – в Кубку України в 2019, а ще два матча провели в минулому сезоні. Львівський клуб переміг у двох іграх, ще один поєдинок завершився внічию. 
  • У кожному з трьох поєдинків голом відзначався вінгер Руху Юрій Климчук.

Сьогоднішній матч особливий для Вереса, тому що гра проходить на рідному стадіоні «Авангард», на якому завершили перший етап реконструкції. Але початок поєдинку довелося відкласти через повітряну тривогу на півгодини.

Відзначимо, що після чотирьох турів УПЛ Верес займає п’яте місце у турнірній таблиці з дев’ятьма очками. Рух йде на 11-й позиції з трьома балами в активі.

Проте це не завадило підопічним Юрія Вірта, яких добре додатково простимулював президент Вереса Надєїн, вже на десятій хвилині відкрити рахунок. Голом відзначився Дахновський, який першим дотиком зупинив передачу Гагуна, а другим відправив м’яч у сітку.

У середині першого тайму львівський колектив зрівняв рахунок. Таллес добив у порожні ворота відскок від рук Когута, який до цього парирував удар від Климчука. Відзначимо, що це вже четвертий гол бразильця у цьому сезоні УПЛ та він лідирує у перегонах бомбардирів.

Але Верес не збирався грати на нічию. Тому рівненська команда пішла вперед і на 31-й хвилині поєдинку Кльоц зі штрафного на лівому фланзі закрутив у дальню дев'ятку.

У другому таймі на 53-й хвилині гри львівська команда зрівняла рахунок. Подачу зі штрафного з правого флангу від Таллеса завершив головою Дідик. На цьому голи у зустрічі закінчились.

Фінальний свисток арбітра зафіксував 2:2.

У наступному турі Верес 7-го жовтня прийме Металіст, а Рух через два дні зіграє проти київського Динамо.

Раніше ми повідомляли, що Вацко закликає УАФ не тягнути з питанням головного тренера збірної України.

Standings provided by SofaScore
X