Потужне підсилення перед матчами Ліги націй: зміни у складі збірної України

Переглядів 2988
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Потужне підсилення перед матчами Ліги націй: зміни у складі збірної України
Тренування збірної України. Фото: УАФ
Національна збірна України після поразки від Шотландії (0:3) у Глазго прибула до Єревану на поєдинок п’ятого туру Ліги націй проти команди Вірменії.

Підопічні Олександра Петракова провели перше тренування у Єревані. Заняття відбулося на полі технічного центру Академії Федерації футболу Вірменії.

Нагадаємо, що після матчу зі збірною Шотландії Анатолій Трубін вирушив на допомогу молодіжній збірній України, а Віктор Коваленко повернувся до розташування свого клубу лікувати ушкодження привідного м’яза, що потребує до двох тижня відновлення. Також до табору команди прибув Едуард Сарапій.

Водночас мікроушкодження Віталія Миколенка виявилося несерйозним – лікарі збірної зняли невелике запалення м’язу, яке мало місце, і захисник провів тренування в загальній групі, повідомляє офіційний сайт УАФ.

Так само повернувся до тренувань у збірній і голкіпер Євген Волинець, який через відсутність британської візи провів кілька днів у Варшаві, а напередодні прилетів до Єревана й чекав на команду в готелі.

Зазначимо, що у поточному році збірній України залишилося провести два матчі (обидва у Лізі націй):

  • 24 вересня: Вірменія – Україна (Єреван);
  • 27 вересня: Україна – Шотландія (Краків).

Наразі збірна України посідає друге місце у своїй групі, набравши сім очок у чотирьох матчах. Лідирує Шотландія, яка має в активі дев'ять очок.

Раніше ми повідомляли, що Олександр Петраков продовжить працювати головним тренером збірної України.