Повернення нігерійського легіонера: вінгер тренується з Динамо, хоча не заявлений за київський клуб

Переглядів 3719
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Повернення нігерійського легіонера: вінгер тренується з Динамо, хоча не заявлений за київський клуб
Беніто. Фото: ФК Динамо
Нігерійський лівий вінгер Беніто тренується з київським Динамо, незважаючи на те, що був відокремлений столичним клубом від участі у матчах поточного сезону УПЛ.

Беніто займався у загальній групі на сьогоднішньому тренуванні київської команди. Фотографію нігерійського легіонера пресслужба клубу опублікувала у своїх соціальних мережах.

24-річний Беніто перейшов у Динамо із російського Тамбова у січні 2020 року у статусі вільного агента і провів за киян лише один матч, у якому зіграв п'ять хвилин.

Минулого сезону нігерійський вінгер виступав на правах оренди за словенську Горицю, у складі якої провів п'ять поєдинків і не відзначився результативними діями.

Динамо під керівництвом Мірчі Луческу продовжує підготовку до матчу 15-го туру української Прем'єр-ліги проти харківського Металіста 1925, який відбудеться завтра, 26 листопада, на столичному стадіоні імені Валерія Лобановського.

Раніше президент Динамо Ігор Суркіс розповів, що не має інформації про місцезнаходження Беніто і пообіцяв, що клуб відокремить футболіста від участі в матчах УПЛ, що сталося пізніше.