Повернення відкладається? В Англії розкрили останню інформацію про Зінченка напередодні рестарту АПЛ

Переглядів 790
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Повернення відкладається? В Англії розкрили останню інформацію про Зінченка напередодні рестарту АПЛ
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Лондонський Арсенал готується до поєдинку 17 туру англійської Прем'єр-ліги з Вест Хемом. Турнір відновиться після перерви, яка була пов'язана з чемпіонатом світу-2022 у Катарі.

Підготовку Арсеналу до рестарту АПЛ завершено. Команда Мікеля Артети в рамках підготовки до продовження чемпіонату Англії виграла турнір Суперкубок Дубая в ОАЕ, а також провела спаринги проти Уотфорда (2:4) та Ювентуса (0:2) на батьківщині.

У цих поєдинках участі не брав захисник «канонірів» Олександр Зінченко, який продовжував відновлюватись після травми. Раніше була інформація, що українець має бути готовим до поєдинку з Вест Хемом.

Напередодні матчу із «молотобійцями» гравці Арсеналу провели тренування на клубній базі. За даними Football.london, Зінченко знову пропустив заняття Арсеналу.

Однак слід також зазначити, що його відсутність не обов'язково означає виняток із гри з Вест Хемом. Багато разів цього сезону, наприклад, із Зінченком та Саліба пропускали тренування, але наступного дня були включені до складу.

Зазначимо, що 26-річний Зінченко у першій частині сезону провів за Арсенал дев'ять матчів, у яких відзначився однією гольовою передачею.

Матч Арсенал – Вест Хем відбудеться 26 грудня та розпочнеться о 22:00.