«Повна ахінея»: екс-хавбек збірної України відреагував на скандальну заяву Маска щодо сумнівного миру з росією

Переглядів 353
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Повна ахінея»: екс-хавбек збірної України відреагував на скандальну заяву Маска щодо сумнівного миру з росією
Євген Левченко. Фото: Google
Євген Левченко своїм лаконічним постом розкритикував позицію Ілона Маска, який запропонував провести під наглядом ООН повторні референдуми на анексованій РФ території.

Український екс-футболіст та експерт Євген Левченко відреагував на скандальну заяву відомого американського мільярдера Ілона Маска щодо Криму, Донбасу та інших регіонів України. 

«Маски знято… На жаль, іноді розумні люди несуть повну ахінею», - написав Левченко у своєму твіттері.

Раніше Ілон Маск у своєму твіттері зробив ряд гучних та скандальних заяв стосовно українських територій, чим обурив багатьох відомих українців. Бізнесмен запропонував провести під наглядом ООН повторні вибори в анексованих регіонах України. І, якщо буде воля народу, то Росія має піти з українських територій. Також Маск додав, що Крим формально входить до складу Росії: «як це було з 1783 (до помилки Хрущова)». 

Потім мільярдер запропонував волею людей, які живуть у Донбасі та в Криму вирішити, частиною якої країни вони хочуть бути – України чи Росії.

У свою чергу, президент України Володимир Зеленський розпочав у своєму твіттері опитування на тему, який Маск подобається суспільству більше – який підтримує Україну чи який підтримує РФ. На це бізнесмен відповів у коментарі, що він на боці Україні і дуже її підтримує, але боїться ескалації конфлікту.

Додамо, що Євген Левченко в період з 2002 по 2009 рік зіграв вісім матчів за збірну України.

X