«Повна маячня»: різка реакція Мудрика на несподівану новину про українця і Челсі

Переглядів 3141
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
«Повна маячня»: різка реакція Мудрика на несподівану новину про українця і Челсі
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Вінгер Челсі Михайло Мудрик прокоментував інформацію, що йому доводилося перевдягатися у коридорі через надмірну кількість гравців у лондонській команді.

У квітні 2023 року з'явилася інформація, що частина гравців Челсі, серед яких був і Михайло Мудрик, змушена перевдягатися не в роздягальні, а у коридорі. Все через велику кількість футболістів у складі лондонської команди.

Мудрик запевняє, що ця інформація не відповідає дійсності. 

«Рівно 50% від того, що ви читаєте у новинах – повна маячня. Це навіть на вуха іноді не налазить. Я не можу стосовно кожної новини давати спростування.

Я просто скажу: будь ласка, не репостіть оцю жовту маячню, не займайтеся дезінформацією. Краще спитайте в мене і ви почуєте від мене з перших вуст, правда це чи неправда».

Вінгер Челсі розповів, що новачки дійсно перевдягалися окремо від основної команди, але не в коридорі, а в іншій роздягальні.

«Це такий абсурд, що просто смішно. Ну, в якому коридорі? Так, було таке, що частина гравців була в одній роздягальні, а ті, хто нещодавно прийшов у команду – в іншій. Тому що було багато футболістів і не було місця. А писати, що ти стоїш у коридорі, під дверима перевдягаєшся – це дуже смішно», – сказав Мудрик в інтерв'ю ютуб-каналу Бомбардир. 

  • Михайло перейшов до Челсі у січні 2023 року із Шахтаря за 100 млн євро (враховуючи бонуси).
  • У минулому сезоні АПЛ Мудрик зіграв за свій клуб 17 матчів в усіх турнірах: дві результативні передачі.
  • Контракт Мудрика з лондонським клубом чинний до 2031 року.