Повз кращих: відоме видання не знайшло місце для Зінченка у команді сезону АПЛ

Переглядів 656
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
1 голос
Повз кращих: відоме видання не знайшло місце для Зінченка у команді сезону АПЛ
Олександр Зінченко. Фото: GettyImages
З наближенням до завершення сезону в англійській елітній лізі з'являється все більше символічних збірних, які відображають найкращих гравців цього сезону.

Видання Goal.com вже традиційно висловило свою точку зору щодо найкращих 11 футболістів сезону. На жаль, українському захиснику Олександру Зінченку не вдалося зайняти місце в цій команді.

Місце лівого захисника, на яке претендував 26-річний українець, зайняв оборонець Манчестер Сіті Натан Аке.

«Коли Пеп Гвардіола почав використовувати Аке на позиції лівого захисника, багато хто думав, що це може бути слабкість, яку потенційно можуть виявити опоненти Сіті. Але виявилося навпаки. Аке був таким переконливим, що зробив себе одним із перших імен у списку команд Сіті, коли він був у формі.

Люк Шоу провів хороший сезон у Юнайтед, тоді як Олександр Зінченко зробив кардинальний вплив у Арсеналі, але Аке просто перемагає у битві лівого захисника», ‒ резюмувало видання.

Символічна збірна за версією Goal

Нік Поуп (Ньюкасл) ‒ Кіран Тріппьєр (Ньюкасл), Вільям Саліба (Арсенал), Лісандро Мартінес (Манчестер Юнайтед), Натан Аке (Манчестер Сіті) ‒ Родрі (Манчестер Сіті), Мартін Едегор (Арсенал), Кевін Де Брюйне (Манчестер Сіті) ‒ Букайо Сака (Арсенал), Ерлінг Холанд (Манчестер Сіті), Маркус Рашфорд (Манчестер Юнайтед).

У цьому сезоні АПЛ Зінченко провів 27 ігор за Арсенал, в яких відзначився одним голом і віддав дві гольові передачі.