Поєдинку бути: лондонський Челсі офіційно підтвердив проведення благодійного матчу на підтримку України

Переглядів 534
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
Поєдинку бути: лондонський Челсі офіційно підтвердив проведення благодійного матчу на підтримку України
Стадіон Стемфорд Бридж. Фото: Google
П'ятого серпня у столиці Великої Британії відбудеться благодійний матчу на підтримку України між командами Андрія Шевченка та Олександра Зінченка.

Лондонський Челсі опублікував на своєму офіційному сайті інформацію щодо благодійного матчу на підтримку України.

Під патронатом Челсі буде проведено спеціальний матч у західному Лондоні в суботу 5 серпня на підтримку ініціативи Президента України Володимира Зеленського зі збору коштів на реконструкцію ліцею імені Михайла-Коцюбинського в Чернігівській області.

Гра розпочнеться о 18:00, і на  тадіоні Стемфорд Бридж, змагатимуться дві команди — жовта і синя, що представляють національні кольори України, капітанами яких будуть колишній форвард Челсі Андрій Шевченко і нинішній крайній захисник Арсеналу Олександр Зінченко, які є послами фонду UNITED24.

Два капітани обиратимуть свої команди з пулу, до складу якого увійдуть видатні футболісти сучасної епохи, а також низка запрошених знаменитостей. Список зіркових імен стане відомий до серпня.

Цього дня також звучатиме жива музика на стадіоні завдяки концерту під час тривалої 45-хвилинної перерви», — ідеться в повідомленні.

Квитки на поєдинок коштують від 15 до 50 фунтів.