«Праворуч буде Циганков, навіть якщо Ярмоленко буде готовим»: журналісти оцінили форму вінгера Жирони

Переглядів 13419
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Праворуч буде Циганков, навіть якщо Ярмоленко буде готовим»: журналісти оцінили форму вінгера Жирони
Віктор Циганков. Фото: УАФ
Журналісти Сергій Болотніков та Андрій Сеньків у черговому випуску «KDK» спрогнозували стартовий склад збірної України у матчі проти Англії. На їхню думку, правив вінгером нашої команди буде Віктор Циганков.

Журналіст «KDK» Сергій Болотников висловив думку, що Віктор Циганков має вийти у стартовому складі збірної України на матч проти Англії.

«Ми зійшлися на тому, що праворуч буде Циганков, навіть якщо Ярмоленко буде готовим. Тому що Ярмоленко не буде готовий повністю, ми це розуміємо. Та й взагалі Циганков у такій формі, що гріх його не ставити. І це буде такий історичний момент, коли Ярмола теоретично може грати, але все ж таки залишається на лавці. Час нашого лідера починає, на жаль, закінчуватись», — заявив Болотніков.

Віктор Циганков у семи матчах за Жирону вже записав до свого активу три голи та три асисти.

Каталонська команда на даний момент іде на 11 місці в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги, маючи в своєму активі 31 очко.

Нагадаємо, що матч збірних України та Англії відбудеться в Лондоні 26 березня. Зазначимо, що крім Англії, синьо-жовтим у групі протистоятимуть Італії, Мальті, Північній Македонії.