Пресконференцію Кучера відвідав всього один журналіст: головний тренер Дніпра-1 відреагував на матч зі Славією

Переглядів 2354
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
Пресконференцію Кучера відвідав всього один журналіст: головний тренер Дніпра-1 відреагував на матч зі Славією
Олександр Кучер, фото: СК Дніпро-1
Головний тренер Дніпра-1 Олександр Кучер прокоментував матч-відповідь третього раунду кваліфікації Ліги Європи його підопічних проти Славії.

У четвер, 17 серпня, Дніпро-1 зійдеться у домашньому матчі зі Славією у рамках відбору Ліги Європи. Першу гру у Чехії українці програли з рахунком 0:3.

Головний тренер Дніпра-1 Олександр Кучер поділився думками напередодні єврокубкового поєдинку. Зазначимо, що пресконференцію наставника у Кошицях відвідав один закордонний журналіст, який і задавав йому питання.

«Нам немає чого втрачати, ми можемо тільки знайти. Показати характер, не програти боротьбу, щоб повернути позитивне відношення».

Також український спеціаліст наголосив, що його підопічні не розділяють внутрішні та міжнародні ігри і з повагою ставляться до всіх турнірів.

«Кожен матч для нас дуже важливий, як у чемпіонаті, так і у єврокубках. Звичайно, не завжди в нас виходить, але ми налаштовуємося на кожен матч. Нам важко це дається, ми робимо ротацію. Свіжі люди зі свіжою головою завжди краще», – сказав Кучер на передматчевій пресконференції.

  • Матч Дніпро-1 – Славія почнеться о 21:00 за Києвом.
  • Переможець дуелі зіграє з Зорею у раунді плей-оф відбору.
  • Команда, що програє опуститься у Лігу конференцій і вийде на героя пари Лех – Спартак Трнава. В першій зустрічі виграли поляки – 2:1.