ПРЕТЕНЗІЇ ДО ЖАБЧЕНКА БЕЗПІДСТАВНІ

Переглядів 163
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів
Мирослав СТУПАР, екс-арбітр ФІФА.

«Севастополь» — «Динамо». У Севастополі ніхто із суперників не хотів поступатися в боротьбі. Арбітр Юрій Можаровський фіксував багато порушень і не соромився карати порушників картками, але у цілому впорався з грою. До роботи львів’янина немає претензій.

«Чорноморець» — «Шахтар». В Одесі, як і у Севастополі, також була бойова, швидка й цікава гра. Сергій Бойко відпрацював на належному рівні. Були якісь дрібниці, але вони особливо не впливали на хід гри. За винятком одного моменту: арбітр пожалів Ярослава Ракицького, який грубо сфолив проти опонента. Проте Бойко чомусь не став показувати попередження. Може, в останньому матчі першої частини сезону не хотів зіпсувати статистику захисникові «Шахтаря».

«Дніпро» — «Металіст». Суперники видали напружений поєдинок, старалися ні у чому один одному не поступатися. «Металіст», як ніколи, налаштувався на гру, а з боку господарів було дуже багато порушень правил. Після матчу в бік арбітра лунало багато критики від представників «Дніпра». Але, за великим рахунком, претензії до Анатолія Жабченка безпідставні, він гідно провів цю гру. Рефері контролював ситуацію, й абсолютно справедливо вилучив тренера «Дніпра» Хуанде Рамоса. Не личить так поводитися керманичу такої солідної команди. Арбітр високо тримав планку боротьби, справедливо показував «гірчичники». Як для нашого чемпіонату, нормально відпрацював. Дай Бог, аби так арбітри проводили матчі, до яких підвищений інтерес.

X