«Президент навіть у готелі з нами жив»: тренер Руха розповів про ставлення Козловського до клубу

Переглядів 908
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Президент навіть у готелі з нами жив»: тренер Руха розповів про ставлення Козловського до клубу
Віталій Пономарьов. фото: Google
Головний тренер Руха Віталій Пономарьов привітав юнацьку команду з перемогою в чемпіонаті України та оцінив вклад у неї Григорія Козловського.

Коли перемога одна на всіх. Головний тренер «Руха» Віталій Пономарьов прокоментував перемогу команди U-19 у юнацькому чемпіонаті України. 

«Приємно, що ми перемагаємо вже другий рік поспіль. Минулого разу через відомі причини не дограли до кінця чемпіонат, тому цьогорічний успіх, напевно, вагоміший для нас. Важливо було довести, що невипадково минулого року ми стали чемпіонами України та брали участь у Юнацькій лізі УЄФА».

Пономарьов відзначив, що ця звитяга – плоди праці не лише юних футболістів та тренерського штабу, а всіх працівників львівського клубу

«Це заслуга дуже великої когорти людей. Розпочинаючи від Григорія Петровича Козловського, який усе робить для наших перемог, живе тими матчами, переживає, вболіває, навіть у готелі з нами жив за три дні до поєдинку Юнацької ліги УЄФА проти «Інтера».

Також варто відзначити наш менеджмент, який дуже багато зробив для цього успіху, а також усі тренерські штаби, які працювали з командою за цей період», – сказав Пономарьов.

Нагадаємо, що напередодні Рух виграв на виїзді у одеського Чорноморця і саме ця перемога дозволила галичанам гарантувати собі золоті медалі в цьому сезоні чемпіонату України (U-19).