«Прихована мотивація? У нас її немає» гендиректор ФК Рух оголосив про бажання клубу профінансувати УПЛ-ТБ

Переглядів 618
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
«Прихована мотивація? У нас її немає» гендиректор ФК Рух оголосив про бажання клубу профінансувати УПЛ-ТБ
Ігор Дедишин. Скріншот: YouTube
Львівський Рух готовий вкласти власні гроші у проект УПЛ ТБ. Про це особисто повідомив генеральний директор клубу Ігор Дедишин. Також до ініціативи може долучитися Колос.

Рух готовий профінансувати УПЛ ТБ у новому сезоні. Про це розповів гендиректор клубу Ігор Дедишин.

«Ми готові повністю покрити продакшн УПЛ ТБ, без використання частки клубів з беттінгових прав та контракту титульного спонсора ліги Vbet.

У перший рік плануємо зробити максимально відкритий доступ для глядачів, щоб популяризувати продукт та сформувати клієнтську базу. А потім вже переорієнтувати його на мультиплатформову модель через усіх актуальних гравців на ринку ОТТ-послуг». 

Також функціонер назвав головну причину такого рішення.

«Головна мотивація – довести конкретними діями, що можна зробити якісний продукт – в інтересах всіх клубів, а не приватних власників. Прагнемо зробити УПЛ ТБ серйозним гравцем на ринку, з яким захочуть працювати та домовлятися». 

Дедишин заперечив можливість прихованої мотивації.

«У нас її точно не має. Якщо бачите – можете сміливо озвучити. Ми були та залишаємося переконаними і послідовними адептами створення власного продукту Ліги, без посередників та заангажованих каналів».

Цей проект готовий підтримати ще один клуб УПЛ – Колос.

«Так, це була особиста ініціатива пана Засухи (Андрій Засуха – президент Колоса). Пропорції підтримки не обговорювалися. Ми ніяких вимог не висуваємо», – сказав Дедишин для телеграм-каналу «ТаТоТаке».

  • Це саме джерело нещодавно оголосило підсумки Загальних зборів клубів Прем'єр-ліги. Там одразу три клуби (Динамо, Зоря та Дніпро-1) відмовилися від єдиного телепулу, а Верес утримався від голосування.
  • Раніше повідомлялося про прозицію телеканалу XSport щодо трансляції матчів УПЛ.
  • Чемпіоном минулого сезону Прем'єр-ліги став Шахтар. Рух посів 11 сходинку, а Колос дев'яту.