Прикра поразка конкуренту: Евертон Миколенка поступився останній команді Англійської Прем'єр-ліги

Переглядів 2468
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Прикра поразка конкуренту: Евертон Миколенка поступився останній команді Англійської Прем'єр-ліги
Віталій Миколенко. Фото: ФК Евертон
У матчі 20-го туру Англійської Прем'єр-ліги Евертон Віталія Миколенка приймав аутсайдера чемпіонату Саутгемптона. Гра закінчилася поразкою команди українця з рахунком 1:2.

У матчі 20-го туру АПЛ зустрічалися Евертон нашого українця Миколенка та Саутгемптон. Варто зазначити, що українець вийшов у стартовому складі «ірисок». Евертон перед матчем посідав 18 позицію, а «святі» були останніми в чемпіонаті Англії. Проте Саутгемптон в останньому своєму матчі обіграв Манчестер Сіті, але ця гра відбувалася у рамках Кубка англійської ліги.

У першому таймі команди показували приблизно однакову гру. Гравці оборони впевнено протидіяли атакам суперника. Тому в такій грі на перший план виходять стандартні положення. 

Саме з кутового Евертон зумів відкрити рахунок.На 39 хвилині нападник «ірисок» Демарай Грей з кутового закинув м'яч у штрафний майданчик, де Амаду Онана ударом головою з далекої відстані відправив його під праву стійку воріт, змінивши рахунок на 1:0.

Свисток на перерву означав, що команди йшли на відпочинок за переваги Евертона.

Другий тайм розпочався невдало для команди Миколенка. Адже вже на 46 хвилині півзахисник Саутгемптона Джеймс Ворд-Праус підібрав м'яч у штрафному майданчику та переграв голкіпера ударом у нижній лівий кут воріт. Рахунок став 1:1.

На 78 хвилині Ворд-Праус зробив дубль. Півзахисник забивав видовищний гол, реалізувавши призначений штрафний. Він закрутив м'яч у лівий кут.

Відео другого голу Саутгемптона можна переглянути в Telegram каналі Fanday.net.

Фінальний свисток зафіксував поразку Евертона з рахунком 1:2. Миколенко провів усі 90 хвилин на полі.

Таким чином Евертон опустився на 19 місце з 15 очками, а Саутгемптон залишився на останній позиції, але тепер має так само 15 очків, як і «іриски».