Прикра поразка в дербі: Ліверпуль на класі переграв Евертон Миколенка

Переглядів 742
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
Прикра поразка в дербі: Ліверпуль на класі переграв Евертон Миколенка
Віталій Миколенко. Фото: ФК Евертон
Евертон Миколенка залишається в зоні вильоту. Ефект нового тренера спрацював лише в одному матчі. Дербі повністю пройшло під диктовку Ліверпуля та підопічні Юргена Клоппа перемогли з рахунком 2:0.

За злою іронією, Ліверпуль забив свій перший гол через кілька секунд після найнебезпечнішого моменту Евертона в матчі. Івобі виконав кутовий, Тарковскі виграв боротьбу в повітрі, і пробив головою в штангу. 

Дарвін Нуньєс отримав м'яч біля свого штрафного майданчика, зробив стіночку з Салахом, і виконав красивий ривок флангом. Паралельним курсом мчали одразу три гравці Ліверпуля, і їх усіх якось мав крити Миколенко, але український захисник натомість вирішив зміститися ближче до м'яча, а потім дивним чином загубив свої ворота Пікфорд, навіщось вийшовши на перехоплення, і Салах фактично пробивав по порожніх воротах після пасу Нуньєса.

Другий гол Ліверпуль забив одразу після перерви. Цього разу Івобі загубив м'яч на чужій половині поля, Робертсон проскочив між двома гравцями Евертона, перевів м'яч на Александер-Арнольда, а фланговий бек червоних, з невеликим рикошетом від Міколенка, виконав простріл. 

Конор Коуді чомусь пролетів м'яча, і на дальній штанзі лишився один Гакпо. Перший гол нідерландця за Ліверпуль.

Миколенко відіграв усю гру, а Евертон у підсумку поступився 0:2 у ліверпульському дербі.

Таким чином Евертон залишився на 18 місці з 18 балами в активі. Від зони вильоти «ірисок» відділяє лише одне очко.