«Прикро»: Кухаревич оцінив виступ збірної України на молодіжному Євро-2023

Переглядів 541
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Прикро»: Кухаревич оцінив виступ збірної України на молодіжному Євро-2023
Микола Кухаревич. Колаж «Український футбол»
Молодий український нападник французького Труа Микола Кухаревич, який провів минулий сезон в оренді у Хіберніані, висловився щодо виступів молодіжної збірної України на Євро-2023.

Микола Кухаревич розповів, чому не потрапив на Євро, а також форварду сумно, адже він хотів пережити ці емоції разом із партнерами по команді.

«На жаль. Не встиг відновитись. Прикро. Вболівав дуже за хлопців. Було неприємно, що дивлюся з екрана, а не звідти і не можу допомогти команді, хоч міг би. Хоча вони й так гарно виступили. Жаль, що не пережив з хлопцями ті позитивні емоції, що вони пережили».

Також Кухаревич пояснив, чому ця збірна вистрілила саме на цьому турнірі і сказав, коли зрозумів, що цей колектив зможе досягнути подібних результатів.

«Ми відчували, що зібралася дуже хороша команда, колектив. І з цією командою можна далеко піти, ми це розуміли. Не можна було прогаяти цей шанс. Хлопці молодці, гідно виступили.», — заявив Кухаревич для «Українського футболу».

  • 22-річний Кухаревич, який є вихованцем луцької Волині, перейшов із львівського Руху до Труа у липні 2021 року за 300 тисяч євро. У складі французів нападник провів два матчі, але не відзначився результативними діями.
  • У сезоні-2021/22 Микола виступав за бельгійський Левен на правах оренди, а минулу кампанію провів у шотландському Хіберніані, у складі якого зіграв 15 поєдинків, забив п'ять м'ячів та оформив один асист.
  • Контракт українського форварда з французьким клубом діє до червня 2026 року.
  • Молодіжна збірна України дійшла до півфіналу Євро-2023, де поступилася іспанцям. Завдяки виходу до пізньої стадії турніру наша команда отримала право представляти нашу країну на Олімпійських іграх в Парижі.