«Пристрасть до Арсеналу зробила Зінченка фаворитом»: в Англії включили українця до ідеального складу «канонірів» нового сезону

Переглядів 939
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Пристрасть до Арсеналу зробила Зінченка фаворитом»: в Англії включили українця до ідеального складу «канонірів» нового сезону
Гравці Арсенала. Фото: ФК Арсенал
Олександр Зінченко буде ключовим гравцем лондонського Арсеналу наступного сезону. В Англії українського захисника вбачають серед футболістів стартового складу нової команди Мікеля Артети.

Арсенал має намір провести серйозну роботу під час найближчого літнього трансферного вікна, щоб підійти до наступного сезону в повній готовності гідно битися в АПЛ та Лізі чемпіонів.

Журналісти видання Football.London вважають, що Олександр Зінченко залишиться важливою частиною команди Сікеля Артети.

«Зінченко претендував на звання найкращого трансферу АПЛ цього сезону, хоча його гра в обороні останнім часом викликала питання. Він є головною опорою цієї команди і його пристрасть до Арсеналу зробила його фаворитом на стадіоні «Емірейтс».

На думку експертів, навіть у разі купівлі на позицію лівого захисника нового класного гравця, українець все одно буде у пріоритеті.

«Вірогідний відхід Кірана Тірні може призвести до приходу іншого гравця і, як наслідок, до гострої конкуренції, але очікується, що українець залишиться першим вибором Артети», – пишуть автори статті.

Ідеальний стартовий склад Арсеналу на сезон 2023/24 за версією Football

Воротар:

Аарон Ремсдейл.

Захист:

(Іван Фреснеда);

Вільям Саліба;

Габріель Магальянс;

Олександр Зінченко.

Півзахист:

(Деклан Райс);

(Мейсон Маунт);

Мартін Едегор.

Напад:

Букайо Сака;

Габріель Мартінеллі;

(Гонсалу Рамуш).

Нагадаємо, що Зінченко перейшов до Арсеналу з Манчестер Сіті на старті поточної кампанії за 35 мільйонів євро. У складі команди він провів 32 матчі, в яких забив один гол і зробив дві результативні передачі.