«Приємно думати, що мої гроші пішли на благодійність»: екс-голкіпер Шахтаря – про розставання з клубом

Переглядів 329
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
«Приємно думати, що мої гроші пішли на благодійність»: екс-голкіпер Шахтаря – про розставання з клубом
Євген Гриценко, фото: ФК Шахтар
Колишній воротар Шахтаря і збірної України U-21 Євген Гриценко відверто прокоментував фінансові деталі його неоднозначого прощання із донецьким клубом.

На початку липня контракт між Гриценком та Шахтарем добіг свого завершення. Українець написав теплий пост вдячності рідному клубу, в структурі якого він провів все життя.

Але, як виявилося, сторони не змогли розійтися у добрих стосунках. Завадою цьому стали гроші, які, за словами Гриценка, Шахтар не виплатив йому у повному обсязі.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Евгений Гриценко (@egrytsenko54)

«Чи виплачували мені вихідну допомогу? Ні. Як ви знаєте, Шахтар багатьом допомагає, займається благодійністю. Мені приємно думати, що мої гроші за останні чотири місяці пішли на благодійність».

27-річний гравець ставиться до ситуаціх, що склалася, по-філософськи, вбачаючи у тому, що трапилося, позитивні моменти.

«Це я себе так заспокоюю. Загалом можна вважати, що я свої чотири зарплати віддав на допомогу Збройним Силам або людям, які цього більше потребують», – зізнався Гриценко в інтерв'ю FanDay.net.

Відзначимо, що за всі роки у складі помаранчево-чорних Гриценку так і не вдалося дебютувати за основну команду Шахтаря. Більше того, голкіпер не провів жодного матчу на рівні УПЛ.