Проблеми з трансфером до Арсеналу? Відео зустрічі Срни та засмученого Мудрика

Переглядів 2346
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Проблеми з трансфером до Арсеналу? Відео зустрічі Срни та засмученого Мудрика
Михайло Мудрик. Фото: Шахтар
У середу, 11 січня, донецький Шахтар розпочав навчально-тренувальний збір у Туреччині для підготовки до другої частини футбольного сезону. До розташування команди прибув і Михайло Мудрик.

Перше командне заняття гравці провели в тренажерному залі. Усіх футболістів зустрічав директор із футболу Шахтаря Даріо Срна. Хорватський функціонер індивідуально поговорив із кожним із футболістів перед початком тренування.

Звісно ж, поспілкувався він і з 22-річним українським вінгером Мудриком, навколо якого не вщухають чутки щодо можливого трансферу до лондонського арсеналу.

Судячи з відео в сторіс на офіційній сторінці Шахтаря в інстаграм, розмова у Срни з Мудриком була нетривала, але дуже серйозна.

Відео цієї зустрічі дивіться у телеграм-каналі Fanday.net

Цілком можливо, що функціонер залишився незадоволеним тим, як Мудрик під час зимової перерви всіляко показував своє негативне ставлення до небажання менеджменту Шахтаря відпускати його до АПЛ. Сам гравець також не виглядав особливо доброзичливим. Цілком можливо, він уже не сподівався на повернення до табору «гірників».

X