Продаж Довбика підписав вирок Дніпру-1: команда Кучера в більшості розгромно програла Славії

Переглядів 980
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
2 голоси
Продаж Довбика підписав вирок Дніпру-1: команда Кучера в більшості розгромно програла Славії
Славія – Дніпро-1. Фото: Дніпро-1
Дніпро-1 програв празькій Славії у першому матчі третього раунду кваліфікації до Ліги Європи. Шанси команди Олександра Кучера на прохід далі значно впали.

У четвер, 10 серпня, відбулася перша гра між Дніпром-1 та Славією в рамках третього раунду кваліфікації до Ліги Європи.

Матч пройшов на полі празької команди та закінчився їхньою впевненою перемогою із рахунком 3:0.

Із самого початку гри господарі почали тиснути на оборону української команди і вже на п'ятій хвилині це принесло свої плоди – Іван Шранц вміло замкнув простріл із правого флангу, випередивши капітана дніпрян Олександра Сватка. Так рахунок у зустрічі став 1:0 на користь Славії.

На 11-й хвилині у складі Дніпра-1 сталася ще одна неприємна подія – травму отримав Максим Третьяков, а замість нього на полі з'явився новачок команди Богдан Лєднєв, який нещодавно перейшов із Динамо та підписав контракт на три роки.

Підопічні Індріха Трпишовськи вирішили не зупинятися і вже під кінець першого тайму, а саме на 37-й хвилині після подачі з кутового все той же Шранц зробив рахунок 2:0.

Відео голів дивіться у нашому телеграм-каналі за посиланням

На 51-й хвилині матчу Вацлав Юречка забив ще один м'яч у ворота підопічних Олександра Кучера, проте через положення поза грою цей гол було скасовано.

Шанс на успіх у цій грі з'явився у дніпрян на 58-хвилині після того, як центральний захисник Славії Ігох Огбу отримав пряме вилучення.

Під кінець матчу Славія довела рахунок до розромного після того, як Конрад Валеф краще за інших розібрався під час метушні у штрафному майданчику дніпрян та відправив м'яч повз Яків Кінарейкіна.

  • У цій грі дебютував новачок Дніпра-1 Олександр Філіппов.
  • Матч-відповідь між командами відбудеться 17 серпня на стадіоні «Кошицька футболова арена» у словацькому місті Кошице. Гра розпочнеться о 21:00.
  • Переможець цієї пари в раунді плей-офф кваліфікації ЛЕ зіграє із луганською Зорею.
  • Той, хто програє, опуститься в Лігу конференцій, де в заключному відбірному турі зійдеться з тріумфатором пари Лех (Польща) – Спартак (Трнава, Словаччина).
  • Нещодавно Дніпро-1 продав свого найкращого бомбардира минулого сезону Артема Довбика до Жирони.