Прогресує недостатньо швидко: між Луніним та Анчелотті розгорається конфлікт – подробиці

Переглядів 2016
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Прогресує недостатньо швидко: між Луніним та Анчелотті розгорається конфлікт – подробиці
Андрій Лунін. Фото: ФК Реал
Український голкіпер мадридського Реалу Андрій Лунін незадоволений своєю кількістю ігрового часу у команді італійського фахівця Карло Анчелотті.

Воротар Реала Андрій Лунін не вийде у стартовому складі команди у поєдинку 1/4 фіналу проти мадридського Атлетіко. Головний тренер Карло Анчелотті вирішив, що місце у воротах займе бельгієць Тібо Куртуа, повідомляє іспанське видання AS.

Відносини між воротарем і клубом стають дедалі гіршими, а наставник Реала впевнений, що Лунін прогресує недостатньо швидко, стверджує Relevo.

Також Анчелотті вважає, що український воротар не виконує своїх завдань у матчах, які від нього вимагають на тренуваннях.

Лунін із цим не згоден і ставить за приклад свою гру в поєдинку проти Касереньо (1:0) у 1/16 фіналу Кубка Іспанії.

23-річний Лунін провів за Реал цього сезону сім матчів і пропустив чотири голи. Контракт українського голкіпера з клубом діє до червня 2024 року.

Лунін виступає за Реал з літа 2018 року, тоді він перейшов у мадридський клуб із луганської Зорі за 8,5 млн євро. Його контракт із вершковими розрахований до літа 2024 року.

Матч 1/4 фіналу Кубка Іспанії між Реалом та Атлетико відбудеться завтра, 26 січня, на стадіоні «Сантьяго Бернабеу» та розпочнеться о 22:00 за київським часом.