«Пройшло людей 100-200 і це все динамівці»: Леоненко розкритикував Суркіса за посередні придбання

Переглядів 4098
Євген Чепур Євген Чепур
0 голосів
«Пройшло людей 100-200 і це все динамівці»: Леоненко розкритикував Суркіса за посередні придбання
Віктор Леоненко. Фото: Google
Віктор Леоненко, що свого часу грав за збірну України та Динамо, розкритикував менеджмент столичного гранда за невдалу кадрову політику.

Віктор Леоненко після матчу Металіста з Олександрією (0:0) у матчі 18-го туру УПЛ прокоментував плутанину в харківському клубі і особливу увагу приділили головному тренеру харків'ян Периці Огеновичу.

«До кого звертатися у Металісті? До Фоміна, Ратія, Огненовича? Ну до Огненовича особливо, бо він динамівець виявляється. Проаналізуйте які у нас динамівці. І таких навалом просто».

Експерт здивований тим, що Огненович згадує свій ігровий слід у Динамо, хоча під час перебування футболіста зіграв за нього всього чотири матчі. На його думку, президент Динамо Ігор Суркіс навіть сам не завжди знає можливості гравців, яких привозять до клубу.

«Чотири гри, в основному, у всіх виходив на заміну. Ну, натомість каже «я грав у Динамо». І, на жаль, таких навалом. Президент навіть не уявляє, що пройшло людей 100-200 і це все динамівці», – заявив Леоненко у своїй авторській Ютуб-програмі

Нагадаємо, що Періца Огненович перейшов до Динамо у січні 2004-го року з китайського Далань Шіде. Сума заплачених відступних за нього невідома.

У січні 2005-го серб уже залишив Київ, на правах вільного агента перейшовши до Анжі. У складі першої команди біло-синіх він провів чотири матчі, у яких забив один гол.

Як наставник Металіста Огненович перебуває з січня цього року. Під його керівництвом команда провела три матчі в УПЛ, у яких виборола одне очко. Харків'яни після 18 зіграних матчів посідають 13 місце у турнірній таблиці