«Пропозиція була»: Коломойський хотів підписати новий контракт з Хуанде Рамосом

Переглядів 4083
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Пропозиція була»: Коломойський хотів підписати новий контракт з Хуанде Рамосом
Хуанде Рамос. Фото: Google
Колишній перекладач Дніпра Максим Афанасьєв поділився спогадами про період кар'єри іспанського тренера Хуанде Рамоса у дніпровській команді.

В ексклюзивному інтерв'ю FanDay.net Максим Афанасьєв розповів, що Хуанде Рамос отримав пропозицію від Ігоря Коломойського продовжити контракт з Дніпром у 2014 році.

«Пропозиція була. Останніми днями перед його від'їздом, вже після того, як ми зіграли з Металургом, після того, як відбулося невелике святкування, виграли срібні медалі. Наступного дня була зустріч із Ігорем Валерійовичем, на якій прозвучала пропозиція продовжити контракт. Рамос відповів, що подумає».

У результаті іспанський тренер відмовився продовжити роботу в Україні, де вже розпочалися бойові дії на Донбасі.

«А потім, вже з Іспанії, він написав мені, що у зв'язку з ситуацією, що склалася, він змушений відмовитися. Він мав зважати на думку сім'ї, яка переживала за нього. Складно сказати, як було б, якби він лишився. Чемпіонат продовжував залишатись на досить хорошому рівні. Це рішення було остаточним із його боку».

Хуанде Рамос очолював Дніпро з 2010 року до 2014 року. У сезоні 2013/14 дніпровська команда під керівництвом іспанського фахівця посіла друге місце у чемпіонаті України.

X