«Пропозиції ми отримуємо, але не ті»: Палкін озвучив останні новини щодо трансферу Мудрика до Арсеналу

Переглядів 524
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Пропозиції ми отримуємо, але не ті»: Палкін озвучив останні новини щодо трансферу Мудрика до Арсеналу
Сергій Палкін. Фото: Шахтар
Гендиректор Шахтаря Сергій Палкін оцінив можливість переходу півзахисника Михайла Мудрика в інший клуб під час зимового трансферного вікна.

Палкін підтвердив, що до клубу приходять пропозиції на Мудрика, але на столі Шахтар не має оффера, який би відповідав амбіціям донецької команди.

«Зимове трансферне вікно, якщо ми орієнтуємося на Європу, не дуже активне. Здебільшого все роблять закупівлі влітку, а зараз у них йдуть чемпіонати – грають 31 грудня, 2 січня. Думаю, ці трансфери вірогідніші влітку, ніж узимку. Хоча я не виключаю такої можливості», – наголосив функціонер.

Гендиректор Шахтаря постійно на зв'язку із спортивним директором Арсеналу Еду Гаспаром.

«Пропозиції ми отримуємо, але не ті, які б хотіли бачити. Зараз, буквально через 5 хвилин, зідзвонюватимуся з Арсеналом. Ми відкриті до переговорів, готові обмінятись думками, цифрами. Домовимося – отже, домовимось. Ні – значить наступного разу», – розповів Палкін в інтерв'ю прес-службі Шахтаря.

Помічник директора Шахтаря з футболу Карло Ніколіні підтвердив, що Шахтар відповів відмовою на першу пропозицію Арсеналу з Мудрика у 40 мільйонів євро. Ще 20 млн. шахтар міг здобути бонусами.

Цього сезону Мудрик провів за Шахтар 18 матчів, забив десять голів і віддав вісім результативних передач.

Контракт 21-річного вінгера із Шахтарем розрахований до 31 грудня 2026 року. Портал Transfermarkt оцінює футболіста у 40 мільйонів євро.

X