Пропустить наступний матч АПЛ? Артета висловився про травму Зінченка

Переглядів 1476
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Пропустить наступний матч АПЛ? Артета висловився про травму Зінченка
Олександр Зінченко. Фото: Google
Український футболіст Арсенала Олександр Зінченко, напевно, не візьме участь у поєдинку АПЛ проти Саутгемптона. Іспанський наставник лондонців розповів про відновлення від травми українця.

Головний тренер лондонського Арсенала Мікель Артета розповів, чи буде готовий українець Олександр Зінченко зіграти за «канонірів» у найближчому матчі Прем'єр-ліги Англії з Саутгемптоном, який відбудеться у п'ятницю, 21 квітня.

«Повернення Зінченка? Будемо дивитись, немає визначеності. Це м’язова травма, і їй потрібен час, щоб зажити. Але ми ще не досягли результату», – цитує офіційний сайт Арсеналу Артету, який дав передматчеву прес-конференцію.

На даний момент Арсенал із 74 очками в активі посідає перше місце в турнірній таблиці Прем’єр-ліги Англії, випереджаючи другий Манчестер Сіті на чотири бали. Але зазначимо, що «містяни» ще мають гру в запасі. Майбутній суперник команди Зінченка Саутгемптон з 23 балами розташовується на 20 позиції в АПЛ. 

У поточному сезоні Олександр Зінченко зіграв за «канонірів» 29 матчів, записавши до свого активу один гол та два результативні паси.

X