«Просто про**али»: коментатор жорстко назвав причину фіаско збірної України у матчі проти Англії

Переглядів 42656
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Просто про**али»: коментатор жорстко назвав причину фіаско збірної України у матчі проти Англії
Збірна України проти команди Англії. Фото: Google
Футбольний коментатор Максим Гіленко жорстко назвав причину поразки збірної України у другому турі групового етапу відбору на Євро-2024 з Англією (0:2).

Збірна України вчора без шансів поступилася англійцям. Максим Гіленко вважає, що наша команда програла цю гру ще на етапі підготовки, якої практично не було.

«Як ми могли на щось розраховувати в матчі з Англією, якщо півроку не грали? З точки зору підготовки національної команди ми повністю провалили матч з Англією. Це не футболісти винні, я навіть не знаю, чи винен Ротань - йому нав'язали цю посаду, він пішов і зіграв. Ми за півроку просто просрали підготовку до Англії. Англія в цей час працювала, а ми з'ясовували, хто в нас головний тренер».

У такій беззубості коментатор звинувачує футбольне керівництво країни, яке навіть із зірковими гравцями не змогло забезпечити якість гри.

«Це доказ того, що навіть маючи зіркових гравців, без підготовки зіграти нормально не можна. Ми зіграли просто ніяк. Я не побачив жодного позитиву», - сказав Гіленко в ефірі «ТаТоТаке».

Свої наступні матчі збірна України проведе 16 червня з Північною Македонією та 19 червня з Мальтою.