Проти учасника Ліги конференцій: стало відомо, які спаринги проведе Чорноморець перед стартом УПЛ

Переглядів 368
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Проти учасника Ліги конференцій: стало відомо, які спаринги проведе Чорноморець перед стартом УПЛ
Футболісти Чорноморця. Фото: ФК Чорноморець
В Чорноморці вже визначилися з датою початку передсезонної підготовки. Гравці, тренери та персонал команди зберуться на навчально-тренувальній базі у Совіньйоні 23 червня.

У перші дні планується провести традиційний медичний огляд, після чого розпочнуться тренування. Проте двоє ключових гравців, Максим Брагару та Володимир Салюк, не зможуть приєднатися до команди відразу, оскільки вони зараз перебувають у Румунії разом з молодіжною збірною України на чемпіонаті Європи (U-21).

Протягом міжсезоння Чорноморець запланував провести кілька контрольних матчів з різними суперниками, включаючи команди з нижчих ліг і представників Молдови. Дві гри заплановані з командою Реал Фарма, яка виступає у другій лізі (відбудуться 1 та 12 липня).

Також Чорноморець планує провести товариський матч з молдовським клубом Петрокуб 15 липня у Хинчештах. Петрокуб цього сезону буде представляти Молдову у Лізі конференцій, повідомляє «UA-Football».

  • Минулого сезону Чорноморець посів дев'яте місце в чемпіонаті України. 
  • Transfermarkt оцінює вартість складу одеситів у 6,7 млн євро. Найдорожчим гравцем є опорний півзахисник Олександр Демченко.
  • Григорчук очолив клуб вдруге у грудні 2021 року: 30 матчів, дев'ять перемог, вісім нічиїх та 13 поразок. Контракт Романа Йосиповича з Чорноморцем чинний до 30 червня 2024 року.