«Проведу аналогію із Металістом»: Маркевич розповів про своє бачення клубної структури Карпат

Переглядів 2014
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
3 голоси
«Проведу аналогію із Металістом»: Маркевич розповів про своє бачення клубної структури Карпат
Мирон Маркевич. Фото: Google
Головний тренер львівських Карпат Мирон Маркевич продовжує максимально плідно працювати на чолі галицького клубу й концентрується не лише на справах першої команди.

Мислення і плани глобальні, а не локальні. Йдеться про роботу в структурі львівських Карпат нового-старого тренера «левів» Мирона Маркевича,  який чітко дав зрозуміти, що вкотре повернувся до Львова, зовсім не для того, щоб підзаробити на безбідну старість.

«Ми зацікавлені у синхронізації усіх процесів. Прагнемо, щоб і головна команда, і команди академії рухалися в одному напрямі. Робитимемо акцент на якісній підготовці власних вихованців.

Проведу аналогію із Металістом, де клуб забезпечив дітей хорошими полями, належними житловими умовами та фаховим тренерським складом. Зараз ми бачимо наслідок цього, коли до національної збірної викликаються Мудрик, Лунін, Криськів та Судаков. Хочу, щоб схожа ситуація була у Львові», – цитує Маркевича клубна пресслужба Карпат.

  • Попередній сезон Карпати провели у Першій лізі, посівши за підсумками чемпіонату лише п'яте місце.
  • У червні головним тренером команди замість Андрія Тлумака було призначено досвідченого Мирона Маркевича.
  • Маркевич раніше чотири рази очолював Карпати (1992-1995, 1996-1999, 2001-2002, 2003-2004).
  • 72-річний тренер приводив львівську команду до бронзових медалей чемпіонату України в сезоні 1997/98, а також двічі виходив із нею у фінал Кубка України (1993, 1999).