«Провів з командою лише півтора тренування»: тренер Бенфіки розповів, чи дебютує Трубін за лісабонців у матчі з Боавіштою

Переглядів 9018
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
«Провів з командою лише півтора тренування»: тренер Бенфіки розповів, чи дебютує Трубін за лісабонців у матчі з Боавіштою
Анатолій Трубін. Фото: Бенфіка
Головний тренер лісабонської Бенфіки Роджер Шмідт прокоментував трансфер голкіпера національної збірної України Анатолія Трубіна із донецького Шахтаря.

Український воротар Анатолій Трубін офіційно перейшов із Шахтаря до Бенфіки у четвер, десятого серпня.

Головний тренер лісабонської команди прокоментував рівень готовності та адаптації українського голкіпера, а також ще одного новачка – бразильського форварда Артура Кабрала, який перейшов з італійської Фіорентини.

«Сподіваюся, вони зроблять нас сильнішими. Вони вже показали добрі якості у попередніх клубах. Вони провели з командою лише півтора тренування, це небагато. Я маю вирішити, чи достатньо цього, щоб бути у складі команди».

Шмідт заявив, що не планує ставити Трубіна та Кабрала у стартовий склад Бенфіки на матч першого туру чемпіонату Португалії проти Боавішти.

«Мій досвід каже мені, що гравцям потрібно більше часу, щоб зрозуміти динаміку та стиль команди. Я не збираюся ставити їх у ситуацію, коли вони відчувають надто великий тиск. Нас не змушують їх випускати, тому що у команди все добре», – наводить слова Шмідта сайт MaisFutebol.

  • 22-річний Трубін підписав контракт із Бенфікою до червня 2028 року.
  • Команда Шмідта зіграє з Боавіштою у виїзному матчі першого туру Прімейри Португалії, який відбудеться у понеділок, 14 серпня, та розпочнеться о 22:45 за київським часом.