«Путін егоцентрична людина, а Шойгу був хорошим хлопцем»: Бєланов – про головних терористів світу

Переглядів 9581
Євген Чепур Євген Чепур
5 голосів
«Путін егоцентрична людина, а Шойгу був хорошим хлопцем»: Бєланов – про головних терористів світу
Ігор Бєланов. Фото: Google
Колишній нападник Динамо і власник «Золотого м'яча» Ігор Бєланов прокоментував свою дружбу з міністром «оборони» російської федерації сергієм шойгу.

Бєланов розповів, що після початку війни в Україні Сергій Шойгу для нього став ворогом.

«Я навіть неодноразово зустрічався з шойгу, міністром оборони росії, коли він відповідав у міністерстві за надзвичайні ситуації. Він був теплим, він вітав мене щоразу, ми разом грали у футбол і пили разом. Я не можу повірити в те, що відбувається зараз.

Я не можу зрозуміти, що зараз відбувається з його мозком. 10 років тому ми могли зателефонувати одне одному, могли поговорити, могли відвідати одне одного, могли допомогти одне одному. Зараз я навіть не хочу йому дзвонити, люди цього не зрозуміють. Це нечесно. Він - ворог».

Відповідаючи на запитання про потенційну зустріч із володимиром путіним і сергієм шойгу, Бєланов зізнався, що з першим не хотів би зустрічатися, а про другого розповів історію про шорти.

«Я б не хотів зустрічатися з путіним. Він егоцентрична людина, він закоханий у себе. Немає сенсу йому щось говорити. шойгу був хорошим хлопцем, коли я з ним познайомився. Пам'ятаю, перед виставковим матчем я забув удома шорти. шойгу не дуже хороший гравець, тому він завжди хотів, щоб у його команді грали найкращі.

Він запитав мене, де мої шорти, я сказав йому, що забув їх удома. Він миттєво пішов і повернувся за п'ять хвилин із новою парою. Нечасто генерали приносять вам футбольні шорти, вірно? Чесно кажучи, я не хочу нічого йому зараз говорити. Яка різниця? », - сказав Бєланов в інтерв'ю Josimar.

Нагадаємо, Бєланов виграв «Золотий м'яч» у 1986-му році, наступного року після свого переходу в "Динамо" з Чорноморця. За киян він виступав до літа 1989-го (151 матч, 48 голів і один ас сист).

X