«Раджу Барселоні не ганьбити себе»: Ребров жорстко звернувся до футболістів каталонців, які подякували російським фанатам

Переглядів 417
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Раджу Барселоні не ганьбити себе»: Ребров жорстко звернувся до футболістів каталонців, які подякували російським фанатам
Сергій Ребров. Фото: Google
Український головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров звернувся до гравців каталонської Барселони, які записали відеозвернення до російських уболівальників після перемоги в Прімері.

Сергій Ребров незадоволений, що новоспечені чемпіони Іспанії офіційно не відреагували на скандал із вдячністю Алехандро Бальде і Серджі Роберто фанатам із країни-помилки.

«Минув уже деякий час, а офіційних коментарів або пояснень від Барселони щодо божевільного рішення записати це відео поки немає».

Ребров упевнений, що подібне відеозвернення і подяка тих, хто підтримує вбивства в Україні - не нормально.

«Говорити спасибі своїм міжнародним уболівальникам - це нормально, але дякувати своїм уболівальникам із Росії, які підтримують не тільки ваш клуб, а й незаконне вторгнення їхньої держави до нашої країни, тероризм і вбивства нашого мирного населення, включно з дітьми, серед яких також дуже багато ваших прихильників - це, на вашу думку, теж нормально? »

Також Ребров заявив, що двоє футболістів, які записали ролик, ганьблять себе і повинні краще розбиратися в тому, де беруть участь.

«Алехандро Бальде і Серхі Роберто, які, судячи з виразу їхніх облич, були так щасливі взяти участь у цьому відео, раджу вам і вашому клубу наступного разу краще проінформувати себе про те, у чому ви берете участь, а не ганьбити себе, як ви зробили тут», - написав Ребров в інстаграмі.

Нагадаємо, Барселона достроково стала чемпіоном Іспанії. Каталонці оформили свій 27-й чемпіонський титул в історії клубу. До цього "блаугранас" вигравали Ла Лігу в сезоні 2018/19.