Ракув розгромив Флору та вийшов у наступний етап відбору ЛЧ: Кочергін з’явився на полі у другому таймі

Переглядів 468
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
Ракув розгромив Флору та вийшов у наступний етап відбору ЛЧ: Кочергін з’явився на полі у другому таймі
Владислав Кочергін. Колаж «Український футбол»
Український півзахисник Владислав Кочергін разом із польським Ракувом, який став місцевим чемпіоном, пройшов першу стадію кваліфікації Ліги чемпіонів.

11 липня чемпіон Польщі Ракув, а з ним і український півзахисник Владислав Кочергін, дебютували у Лізі чемпіонів УЄФА. Тоді польський чемпіон здолав естонську Флору із рахунком 1:0, саме завдяки голу українця поляки отримали перевагу перед другим матчем.

Сьогодні Флора приймала Ракув і намагалася відіграти мінімальну перевагу, яку отримав колектив із Польщі. Варто зазначити, що Кочергін залишився на лаві запасних і не потрапив у стартову одинадцятку.

У першому таймі команди не порадували глядачів забитими голами. Все найцікавіше почалося у другій половині. На 47-й хвилині Лукаш Зволінський (Ракув) забив, відгукнувшись на пас у штрафному майданчику. Бездоганним ударом низом він відправив м'яч під ліву стійку. 

А на 60-й Зволінський продемонстрував, що з ударом в нього все гаразд, відправивши м'яч у сітку воріт з меж штрафного майданчику. Форвард записав дубль у свій актив. В кінцівці Єбоа зіграв на партнера по команді і Янніс Папаніколау, продемонструвавши неабияку рішучість в боротьбі за м'яч із двома захисниками, з меж штрафного майданчика пробив у праву дев'ятку. Рахунок став 3:0.

Кочергін вийшов на поле за рахунку 2:0, але не відзначився гольовими діями. Фінальний свисток зафіксував перемогу Ракува із рахунком 3:0, а загальний результат став 4:0.

  • В сезоні 2022/2023 українець забив за польський клуб вісім голів у 33 іграх. Також в активі Кочергіна три результативні передачі.
  • Суперник цієї пари у другому кваліфікаційному раунді визначиться у протистоянні Карабаху та гібралтарського Лінкольн Ред Імпс.
  • Першу гру з рахунком 2:1 виграв Карабах. Гра-відповідь відбудеться завтра.
  • Ракув програв у матчі за Суперкубок Польщі столичній Легії.