Реал може запросити грузинського воротаря: стане заміною Луніну, якщо українець перейде в інший клуб

Переглядів 4080
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Реал може запросити грузинського воротаря: стане заміною Луніну, якщо українець перейде в інший клуб
Гіоргі Мамардашвілі. Фото: Google
22-річний грузинський голкіпер Валенсії Гіоргі Мамардашвілі може перейти до мадридського Реала та стати новим резервістом бельгійського воротаря Тібо Куртуа у разі трансферу українця Андрія Луніна в інший клуб.

22-річний грузинський голкіпер Валенсії Гіоргі Мамардашвілі потрапив у сферу інтересів мадридського Реала. «Королівський клуб» розглядає грузина на місце змінника бельгійського воротаря Тібо Куртуа, який основним голкіпером «галактікос». Про це повідомляє авторитетне видання Defensa Central.

Джерело зазначає, що «вершкові» звернули увагу на грузинського голкіпера, тому що 24-річний українець Андрій Лунін вирішив усе-таки змінити Реал на інший клуб. 23-річний українець продовжує шукати нову команду, де йому гарантовано даватимуть ігрову практику.

До слова, у послугах Гіоргі Мамардашвілі також зацікавлений клуб АПЛ Лестер. У нинішньому сезоні 22-річний грузин зіграв 32 матчі за Валенсію, пропустивши 38 м'ячів. Його контракт діє до літа 2027 року, а портал Transfermarkt оцінює талановитого воротаря у 25 мільйонів євро.

Стосовно Луніна зазначимо, що в цьому сезоні він узяв участь в 11 матчах Реала, пропустивши дев’ять м’ячів та чотири рази залишивши свої ворота у недоторканості.

Transfermarkt оцінює українського воротаря Луніна в п’ять мільйонів євро.