Реал – Шахтар: де та по якому каналу дивитись матч Ліги чемпіонів

Переглядів 1906
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Реал – Шахтар: де та по якому каналу дивитись матч Ліги чемпіонів
Фото: ФК Шахтар
Сьогодні, 5 жовтня, Шахтар проведе матч третього туру групового етапу Ліги чемпіонів 2022/2023. Черговим суперником команди Ігора Йовічевіча стане Реал.

Після двох зіграних матчів Шахтар посідає друге місце у групі F, набравши чотири очки. Реал лідирує, маючи шість очок в активі.

ДЕ ДИВИТИСЯ МАТЧ

Пряма трансляція поєдинку третього туру групової стадії Ліги чемпіонів Реал - Шахтар запланована на сервісі MEGOGO (ТК MEGOGO Футбол Перший), а також платформі Volia TV.

ДЕ ПРОЙДЕ МАТЧ

Поєдинок пройде у Мадриді на стадіоні «Сантьяго Бернабеу». Стадіон збудований у 1947 році, пізніше він був названий на честь президента Реала Сантьяго Бернабеу, у роки правління якого клуб виграв шість Кубків європейських чемпіонів та безліч внутрішніх трофеїв.

Загальна її місткість – 81044 глядача.

КОТУВАННЯ БУКМЕКЕРІВ

Аналітики букмекери контори Favbet надають перевагу Реалу. На перемогу мадридської команди можна поставити із коефіцієнтом 1.21. Виграш «гірників» оцінюється в 16.50. На нічию виставлено коефіцієнт 3.75.

ІСТОРІЯ ВЗАЄМОВІДНОСИН

Реал виграв у Шахтаря обидва матчі на торішньому груповому етапі - 5:0 у Києві та 2:1 у Мадриді.

Шахтар стартував у Лізі чемпіонів-2020/21 із сенсаційної перемоги в Мадриді, причому до перерви гості вели 3:0 - відзначилися Тете, Рафаель Варан (автогол) та Манор Соломон. Шахтар утримав переможний рахунок, незважаючи на голи Луки Модріча та Вінісіуса Жуніора у другому таймі.

Потім Шахтар узяв гору в Києві, де по м'ячу забили Дентіньо та Соломон.

Суперники також зустрічалися на груповому етапі в сезоні 2015/16, і Реал тоді виграв обидва матчі: 4:0 вдома та 4:3 у гостях.