Реал ухвалив рішення по бразильцю, який належить Шахтарю: «гірники» можуть непогано заробити

Переглядів 1963
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
Реал ухвалив рішення по бразильцю, який належить Шахтарю: «гірники» можуть непогано заробити
Вінісіус Тобіас. Фото: ФК Реал
Захисник Шахтаря Вінісіус Тобіас, який нині виступає за Реал на правах оренди, близький до того, щоб залишитися в Мадриді на постійній основі.

19-річний бразилець входить у плани менеджменту Реала, попри туманні перспективи головного тренера «вершкових» Карло Анчелотті в наступному сезоні. 

Як повідомляє Defensa Central, Реал має намір викупити у Шахтаря контракт Тобіаса. В Мадриді не сумніваються у великому потенціалі Вінісіуса, який може вирости в топового гравця.

Шахтар претендує на 18 мільйонів євро за викуп Вінісіуса.Реал намагається знизити цю суму до восьми мільйонів євро, а також прописати в угоді ще десть мільйонів як можливі бонуси.

Нагадаємо, що Тобіас перейшов у Шахтар у січні минулого року з Інтернасьоналя за шість мільйонів євро. Через початок повномасштабної війни Росії проти України захисник так і не зіграв жодного офіційного матчу за донецький клуб.

Орендна угода гравця з Реалом закінчується 30 червня 2023 року.. Контракт із Шахтарем у Тобіаса розрахований до літа 2026 року. Transfermarkt оцінює гравця в три мільйони євро.