Реал має намір викупити гравця Шахтаря: мадридський клуб підготував план для бразильського легіонера

Переглядів 628
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Реал має намір викупити гравця Шахтаря: мадридський клуб підготував план для бразильського легіонера
Вінісіус Тобіас. Фото: ФК Реал
Правий захисник донецького Шахтаря Вінісіус Тобіас зараз перебуває в мадридському Реалі, де виступає на правах оренди. Угода розрахована до кінця цього сезону.

Мадридський клуб ухвалив рішення активувати опцію викупу Тобіса, в якому вбачають у майбутньому заміну на правому фланзі оборони Дані Карвахалю.

Як повідомляє Marca, рішення ще не остаточне, але угода близька до реалізації. Сума викупу становитиме 10 мільйонів євро.

За даними джерела, Тобіаса у перспективі бачать гравцем основи Реалу. Наступний сезон бразилець має провести в оренді для практики на найвищому рівні в Прімері. Якщо ж дубль Реала вийде до Сегунди, він може продовжити виступи за Кастілью.

З початком повномасштабної війни в Україні Вінісіус Тобіас був орендований Реалом до літа 2023 року з опцією викупу за 18 мільйонів євро.

У поточному сезоні 18-річний Тобіас провів за Кастілью 18 матчів у всіх турнірах, записавши в актив чотири асисти.

Нагадаємо, що Шахтар придбав Вінісіуса у Інтернасьоналю за шість мільйонів євро. Минулої зими бразилець приєднався до «гірників», пройшов із ними збори, але так і не встиг дебютувати в офіційних іграх. Його контракт з Шахтарем розрахований до 30 червня 2026 року.

X