Ребров чи Петраков: Леоненко однозначно закрив питання щодо кращого головного тренера збірної України

Переглядів 1150
Ілля Деулін Ілля Деулін
4 голоси
Ребров чи Петраков: Леоненко однозначно закрив питання щодо кращого головного тренера збірної України
Олександр Петраков, Сергій Ребров, Віктор Леоненко. Колаж: УФ
Колишній гравець збірної України, а нині експерт Віктор Леоненко порівняв роботу Олександра Петракова та Сергія Реброва в національній команді. Останнього, за словами фахівця, аналізувати поки рано.

Ексфорвард збірної України Віктор Леоненко на прохання вболівальника порівняв двох останніх головних тренерів національної команди: колишнього – Олександра Петракова та нинішнього – Сергія Реброва.

З оцінками щодо чинного керманича збірної Леоненко не поспішає:

«Реброву ще треба себе показати. Що тут скажеш по двох-трьох іграх? Поки те, в що ми граємо, мені, чесно кажучи, не подобається. По тайму, по півтайму».

Також експерт зазначив, чого бракувало Петракову на посаді головного тренера збірної:

«Якби у Петракова була така ж підтримка, як зараз у Реброва, я думаю, що все було б і нормально». 

Наостанок Леоненко у своєму Telegram-каналі розповів, що футболісти також мають роль у роботі тренера:

«Не забувайте, що за Петракова не грали ось ці всі як би наші лідери, точніше ваші, бо для мене це не лідери. Одного разу зіграв і потім зник на дві, на три гри. Тож треба лідерів спочатку розібрати. Коли лідери не грають, тренер вже нічого не зробить. Тут лише щастя та фарт».

  • Леоненко провів 17 матчів за збірну України в період з 1992 по 1996 років. У цих іграх відзначився шістьома голами.
  • Петраков на чолі національної команди працював у 2021-2022 роках. В 15 матчах він здобув шість перемог, сім матчів звів до нічиєї та ще двічі поступився.
  • За цей період він програв стиковий матч за вихід на чемпіонат світу Уельсу (0:1) та не вивів команду до дивізіону А Ліги націй, пропустивши вперед Шотландію.
  • Ребров ж як головний тренер збірної України зіграв внічию з Німеччиною (3:3) та переміг Північну Македонію (3:2) та Мальту (1:0).