Ребров із Аль-Айном програв одному з аутсайдерів ліги: Ярмоленко навіть не у заявці перед матчем збірної України

Переглядів 483
Євген Чепур Євген Чепур
0 голосів
Ребров із Аль-Айном програв одному з аутсайдерів ліги: Ярмоленко навіть не у заявці перед матчем збірної України
Сергій Ребров. Фото: Google
Аль-Айн Сергія Реброва не зміг здобути перемогу у матчі 20-го туру чемпіонату ОАЕ з Аль-Насром (0:1) і цим поставив під сумнів свої амбіції на чемпіонство.

Аль-Айн Сергія Реброва практично весь матч із Аль-Насром провів без забитих голів, і лише на 75-й хвилині нападнику гостей Абдулає Туре вдалося відкрити рахунок у цій грі.

Поразка практично ховає шанси Аль-Айна на чемпіонство, оскільки до кінця чемпіонату залишилося лише шість ігор, а відставання від Аль-Ахлі Дубай уже п'ять пунктів.

Андрій Ярмоленко пропустив цей матч через травму підколінного сухожилля. Востаннє українець виходив на поле ще 25 лютого у фіналі Суперкубку ОАЕ з Аль-Шарджа (0:1). Перед грою з Аль-Насром Сергій Ребров заявляв, що повернення Ярмоленка на поле буде найближчим часом.

Ярмоленка викликали до табору національної збірної України на перший матч кваліфікації до Євро-2024 проти Англії. Ця гра відбудеться 26 березня у Лондоні.

Контракт українця з Аль-Айном розрахований до кінця цього сезону. У складі Аль-Айну він провів 22 матчі, в яких забив вісім голів і зробив п'ять асистів.

У наступному турі команда Реброва зіграє проти лідера чемпіонату Аль-Ахлі Дубай. Матч запланований на 1 квітня і розпочнеться о 21:00 за київським часом.

X