«Ребров на 99% не залишиться в Аль-Айні»: джерело повідомило про проблеми українського фахівця в ОАЕ

Переглядів 6270
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Ребров на 99% не залишиться в Аль-Айні»: джерело повідомило про проблеми українського фахівця в ОАЕ
Сергій Ребров. Фото: Google
Відомий футбольний журналіст Ігор Циганик упевнений, що головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров покине ОАЕ та прийме національну збірну України.

За інформацією Ігоря Циганика, Сергій Ребров очолить збірну України, навіть якщо вона покине кваліфікацію до Євро-2024 через рішення Міністерства молоді та спорту.

«Навіть якщо збірна покине відбір до Євро-2024, то Ребров на 99 відсотків не залишиться в Аль-Айні. У нього непроста ситуація із взаємовідносинами в клубі. Ребров зрозумів, що він два роки відпрацював у цьому клубі і дав хороший результат. Щоб мати можливість колись повернутися, потрібно піти красиво».

Циганик заявив, що Ребров давно готовий підписати контракт з УАФ, але не хоче псувати взаємини з менеджментом Аль-Айна. Тренер вважає, що посеред сезону буде некоректно оголошувати про своє рішення покинути клуб.

«Я думаю, що після закінчення сезону Ребров очолить збірну України. На червневі матчі він уже буде з командою. Думаю, він попросить керівництво клубу відпустити його. Зараз він не хоче підписувати контракт з УАФ, щоб не зіпсувати відносини в Аль-Айні», - сказав Циганик у програмі ВЗБІРНА.

Нагадаємо, що контракт Реброва з Аль-Айном дійсний до 30 червня 2023 року. Останній офіційний матч команда проведе 26 травня. Це буде домашній поєдинок з Аль-Батаєхом у фінальному турі чемпіонату ОАЕ.