«Ребров - не єдиний кандидат на вакантну посаду»: наставник Аль-Айну висловився про роботу у збірній України

Переглядів 639
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Ребров - не єдиний кандидат на вакантну посаду»: наставник Аль-Айну висловився про роботу у збірній України
Сергій Ребров. Фото: Аль-Айн
Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров відреагував на інформацію про інтерес до своєї персони з боку УАФ, яка шукає нового наставника для збірної України.

Раніше була інформація, що УАФ практично погодила контракт із Сергієм Ребровим, який буде підписано на три роки. Український тренер прокоментував цю новину, заявивши телеграм-каналу "Бомбардир", що не тільки він може бути призначений на посаду наставника збірної України.

«В Україні достатньо кваліфікованих тренерів, роботу яких я поважаю. Той же Вернидуб, Григорчук, той же Скрипник. Я вважаю, що Ребров - не єдиний кандидат на вакантну посаду. Я назвав багато тренерів, які гідні збірної. Той же Калитвинцев може претендувати».

Ребров здивований словами відомого українського фахівця Мирона Маркевича, який нещодавно висловив різке незадоволення тим, що УАФ тримається тільки за варіант із тренером Аль-Айна, який, на його думку, морочить голову всій країні.

«Мені дуже неприємно було чути слова Мирона Маркевича, якого я поважаю. Він дуже успішно працював в Україні, недовго, але працював зі збірною. Він розуміє, що таке щоденна робота тренера, наскільки це складно».

Наприкінці свого коментаря Ребров заявив, що у нього контракт з Аль-Айном до кінця червня і рішення про своє майбутнє він ухвалить особисто в середині літа.

«І коли він заявляє на всю країну, що Україна чекає на "месію", то він ображає себе. Не мене, не асоціацію. Я не знаю, що він хотів показати. Це не моя прерогатива. Це не я обираю тренера національної збірної. І я не винен, що в мене контракт до кінця червня. Я сам буду ухвалювати рішення».

На збірну України в червні очікують два матчі у відборі на Євро-2024. Синьо-жовті мають зіграти з Північною Македонією та Мальтою 16 і 19 числа відповідно.

У стартовому поєдинку синьо-жовті на виїзді програли команді Англії з рахунком 0:2. У цій грі виконувачем обов'язків головного тренера збірної України був Руслан Ротань.