«Ребров підпускає його до поля»: журналіст розповів про запасні плани Павелка щодо тренера збірної України

Переглядів 1758
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Ребров підпускає його до поля»: журналіст розповів про запасні плани Павелка щодо тренера збірної України
Вісенте Гомес, фото: ФК Аль-Айн
Національна команда України залишається без головного тренера з початку року після того, як у Олександра Петракова закінчився термін дії контракту з УАФ.

Сам Олександр Петраков уже встиг очолити збірну Вірменії, але, за інформацією журналіста Михайла Співаковського, президент УАФ Андрій Павелко хотів би, щоб фахівець попрацював із синьо-жовтими у стартовому поєдинку відбору Євро-2024 проти Англії (26 березня).

«Планом B Павелка був Олександр Петраков – безвідмовна людина, яка мала підставити плече шефу. Вірменія на це не погодилася б».

Також можливий варіант із іспанськими помічниками Сергія Реброва, який є фаворитом на вакантну посаду. Зазначається, що з одним з них Ребров уже не працює, а з другим і ніколи не був знайомий.

«План С – легендарні іспанці Реброва. Унаї Мельгоса не працює з Ребровим з того часу, як той перейшов до Аль-Айну. Луїс Арагон Байона пішов з Аль-Айну у 2019 році, за два роки до приходу Реброва».

Щодо нинішніх асистентів Реброва, то вони, швидше за все, працюватимуть у його штабі, але не зможуть самостійно підмінити головного тренера через чинні контракти з Аль-Айном. Сам екс-наставник Динамо стане вільним першого липня.

«Вісенте Гомес виконує функції а-ля Мальдера за Шевченка. Людина, яка відповідає за розвиток та аналітику команди, яку Ребров підпускає до поля на відміну від інших. Альберто Босх – екс-працівник Дніпра-1, академії Динамо. Він аналітик, який відповідає за суперника».

Нагадаємо, що окрім Англії Україна у групі С зіграє також з Італією, Мальтою та Північною Македонією.