Ребров пояснив дві підряд поразки Аль-Айну: українець зробив акцент на фізичній формі гравців

Переглядів 212
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
Ребров пояснив дві підряд поразки Аль-Айну: українець зробив акцент на фізичній формі гравців
Андрій Ярмоленко та Сергій Ребров, фото: ФК Аль-Айн
Головний тренер Аль-Айну Сергій Ребров висловився стосовно серії з трьох матчів без перемог у контрольних поєдинках на літніх зборах у Австрії.

Команда українського тренера розпочала передсезонний виїзний збір у Німечині, де виграла товариські матчі проти Ханкофен Хеллінга і «Гройтер Фюрта з рахунком 1-0 і 2-1 відповідно.

Другий етап розпочався 31 липня 2022 року в австрійському Гайнберг-Сіті. У третьому контрольному протистоянні команда зіграла проти клубу Абха з Саудівської Аравії в безгольову нічию. У двох останніх матчах команда «босс» програла саудівському Аль-Файха з рахунком 0:2 і Аль-Кувейту з рахунком 1:3.

В ексклюзивній заяві офіційному сайту Аль-Айна Ребров наприкінці останнього матчу команди проти Аль-Кувейту зазначив:

«На цій стадії виїзного табору ми оцінюємо гру футболістів, щоб привести команду в належну форму. Протягом останніх трьох днів ми залучали команду до інтенсивних тренувань вранці та ввечері перед двома останніми товариськими поєдинками».

Українець вважає, що найголовніше – правильно підготуватися до початку чемпіонату ОАЕ.

«Ми робили все можливе, щоб виявити помилки та виправити їх. Але головна мета – зіграти потужно і серйозно, адже неважливо, товариські або офіційні матчі. Упевнений, що це підготує команду до нового сезону», – додав він.

Нагадаємо, що кольори Аль-Айну захищає Андрій Ярмоленко. Перший офіційний матч команда з Ель-Айну зіграє другого вересня в рамках першого туру чемпіонату ОАЕ проти Аджману.

X